E dhímshme kjo se çka i ndodhi kësaj gruaje nga Kosova në motel

Uncategorized

Një grua nga Prizreni ka r aportuar në políci se gjatë muajit mars të këtij viti, është dh unuar s eksua lisht nga një burrë. Në kohën kur i d yshuari ka kryer marrëdh ënie s eks uale me të, pa dëshirën e saj, ajo ka qenë në muajin e katërt të shtatz ënisë.

35-vjeçarja nga Prizreni, më 3 maj ka shkuar në políci bashkë me burrin e saj, për të r aportuar ras tín që i ka ndodhur në muajin mars të këtij viti. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Express mëson se ajo ka deklaruar se derisa ishte duke p ushuar në një m otel, në dhomën e saj ka hyrë një person i moshës 44-vjeçare, i cili ka kryer marrëdh ënie s eksu ale me të, pa dëshirën e saj.

Burime të gazetës brenda polícisë bëjnë të ditur se në kohën kur ka ndodhur ky rast, 35-vjeçarja ka qenë në muajin e katërt të shtatz ënisë, ndërkaq bashkëshortit nuk i ka treguar deri më 2 maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.