Kur Donika Gërvalla thoshte se ”Thaçi e Veseli kanë bërë kríme ndaj kundërshtarëve politikë” (Video)

Uncategorized

Avokati Gani Koci ka postuar në Facebook një deklaratë të para disa viteve të ministres së tanishme të Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla. Gërvalla atë kohë kishte thënë se do të ndihmonte me materiale sapo të formohej Gjykata Speciale kundër, sic thoshte ajo, kokave të organizatës kriminale Hashim Thaci dhe Kadri Veseli /Pamje mePosht. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Gjithë bota e di kush është Kadri Veseli dhe gjithë bota e di kush është Hashim Thaci. Kadri Veseli ka qenë koka e organizatës që ka bërë krime ndaj kundërshtarëve politikë”.

Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published.