Mes 350 deleve e 150 pulave, jeta që nuk do ta ndërronte për asgjë (Video)

Uncategorized

Krahas qetësisë shpirtërore që të ofrojnë gjelbërimi, shpezët, kafshët, dhe në përgjithësi jeta në fshat, duhet punë dhe përkushtim i madh. Për Naser Hasaj nga fshati Gabricë e Epërme, komuna e Kaçanikut, dita fillon shumë herët duke u kujdesur për ushqimin e pulave, lopëve dhe deleve. Gazetare: Egzona Shahini /Pamje mePosht. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Gjallëria e fshatit është ajo e cila i jep jetë dhe vullnet për punët e përditshme. Krahas pulave, Hasaj kalon një pjesë të konsiderueshme të ditës duke u marrë edhe me dele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.