Milaim Zeka “dridhë“ Kosovën !! Çfarë dosje ka dërguar Donika Gërvalla në Hagë…

Uncategorized

Milaim Zeka ka reaguar ndaj nje shkrimi te Haxhi Avdylit, i cili aku.zoi te gjithe ata qe po e kritikojne ministren Donika Gervalla rreth deklarates se saj se do te der.goje ne Hage deshmi kun.der te akuzuarve. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Zeka thote se as kush nuk po e sulmon Gervallen, por shton se vetem po i kerkohet te dihet se ‘çfare dosje ka dorezu Gervalla ne Gjykaten Speciale.

Ja shkrimi i tij: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

LINKU: https://www.facebook.com/milaimzekaobri/posts/1429816254047080

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *