Ndodh dhe kjo! Burri ngatērron gruan me derrin e egër dhe e qēIIоn me çìfte

Uncategorized

Një ngja rje që për pak nuk u shn dërrua në tra gje di në fshatin Giungatelle të Montecorice në Salerno. Një burrë 70-vjeçar, i tra dht uar nga errësira, nga tërr oi gruan e tij 64-vjeçare, e cila ishte në kopshtin e shtëpisë së tyre, me një derr të egër dhe e që lloi atë me pu shkë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Gruaja, e pla go sur në shp atull, u shpë tua nga mjekët dhe u shtrua në spital në Vallo della Lucania. Kushtet e saj shëndetësore nuk janë të rë nda. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Burri u shpjegoi he tuesve se ai kishte menduar se bëhej fjalë për një derr të egër që hyri në kopsht. Karabinierët e kompanisë së Agropolit (nën urdhrat e kapitenit Fabiola Garello), të cilët he tojnë ngj arj en, kanë konstatuar se ar.ma nga e cila u që llua ishte me leje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.