PDK vjen me lajm befasues për Donika Gervallën ! Ja çfarë po kërkojnë…

Uncategorized

Nga PDKja kane kerkuar qe kryeministri i vendit, Albin Kurti te marre vendim urgjen.tisht qe te shkarkoje krye diplomaten e Kosoves, Donika Gervallen. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ne nje shkrim ne Facebook, Betim Gjoshi nga PDKja ka thene se per Ger.vallen jane vetem dy rruge.

Keto rru.ge sipas tij jane dore heqje apo shkarkimi. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Veç dy rruge jane per Donika Gervallen 1. Urgjen.tisht te jap doreheqje ose 2. Urgjentisht te shkar.kohet nga Albin Kurti, ka shkruar ai nje rrjetin e tij social. Keto deklarata nga PDK-ja jane bere pasi qe jane kthyer ne vemen.dje disa deklarata te Donika Gervalles per Speci alen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.