Shikojeni se si policia i nxjerr zvarrë nga xhamia besimtarët (PAMJE)

Uncategorized

Policia turke ka hyrë me f orcë brenda një xhamie duke shpërndarë besimtarët që po luteshin. Ndërsa vendi ka hyrë në b llokim t otal për shkak të rrítjes së r asteve, polícia vendase ka h edhur g az lo tsjellës ndaj besimtarëve jo të shumtë në numër. Ata i përkasin një grupími të quajtur “Furkan”. Besimtarët janë larguarnga tre xhami në Turqinë jugore /Pamje mePosht. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Lutja në xhami nuk është e ndaluar sipas masave, por autoritetet në Gaziantep thanë që grupet po përpíqeshin të kufízoheshin në xhami për ditët e fundit të Ramazanit pa l eje paraprake.

Leave a Reply

Your email address will not be published.