Shqiptari Habit Me Deklaratën: Unë Komunikoj Me Zotin, Ja Kur Do Vij Fundi I Botës

Uncategorized

Nje 23 vjeçare i ka dhënë f und je tës së saj.

Danielle Brookes kishte dhënë shpirt teksa anash kishte lënë një letër në apartamentin e saj. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Mirëpo ajo dukej kaq e lumtur por në datën 18 maj ajo kishte ditëlindjen.

Nga ana tjetër mësohet se ajo i ka dërguar sms njerkës së saj ku i thoshte se do pergatiste festë duke nisur që nga data 17 maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.