Vendi ku po qëndron Kadri Veseli pas vizitës në spitalin e Mitrovicës (VIDEO)

Uncategorized

Pa asnjë paralajmërim, ish kryetari i PDK-së, u lirua nga Gjykata Speciale për të vizituar babain e tij.

Por ardhja në Kosovë e Veselit ka kufízime të mëdha.

Ky i fundit në çdo hap po shoqërohet nga f orca të shumta të sigurisë, përfshírë Polícinë e Eulex-it.

Ndërkaq, të dielën kur erdhi ta takoj babanë e tij, nga dhoma u detyruan të dalin të giithë.

Dëshmítarët që u gjenden në ato momente aty përshkruan situatën për Televizionin.

Ndërkaq, një infermiere e një reparti tjetër tregoi se vizita e Veselit i b efasoi stafin.

Ajo foli edhe për gjendjen e babait të tij i cili po merr t retman m jekësor.

Njëjte tha edhe kryeinfermieri i Klinikës së Neur ologjísë, i cili gjatë ditës publikoi edhe një fotografi me babain e Veselit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Por, për vizitën e ish-kryeparlamentarit refuzoi të jep komete vëllai i tij.

Televizioni ka qëndruar edhe tek shtëpia e familjarëve të Veselit në Mitrovicë.

Fqinjët thonë se tek shtëpia e familjarëve, gjatë të dielës e as të hënën, nuk janë parë prezent vetura të Eulexit, e as Veseli. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Megjithatë T7 me burime mëson se Kadri Veseli pas vizitës është dërguar tek zyrat e EULEX-it në Fushë Kosovë.

Ai nuk është lejuar të vizitojë shtëpinë e tij në Mitrovicë, e as banesën e tij në Prishtinë.

Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *