Befason Ridvan Berisha: Unë besoj në judaízëm

Uncategorized

Gazetari Ridvan Berisha ka thënë në emisionin dPt te Fidani në T7 përcaktimin e tij relígjioz.
Ai ka thënë se beson në judaízëm. Gjithashtu ai ka shtuar se kanë bërë punë të madhe për të bërë një vizitë në Izrael dhe për të bërë një kronikë për të treguar se si shqiptarët janë kujdesur për cífutet gjatë L uftës së Dytë B otërore.
“Besoj në judaízëm. Është prívatësia ime, por besoj në relígjíonin e parë Abrahamik. Ka njerëz që mendojnë ndryshe por mendoj se kështu është. Ja kemi ndrítur fytyrën vetës para botës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.