Halil, të lutem a ka mundësi të shkoj te v orri i babit dhe ti tregoj se ne u bëmë me shtëpi

Uncategorized

Hoxha Halil Kastrati e ka bërë edhe një familje me banesë, por postimi i tij është shumë pr ekës.

Zot o Zot , shume pr ekese…
E gezofshi banesen e re… Veq nene e bij ishin pa shtepi dhe pa asgje, jetonin ne fshatin Brezne te Dragashit , tani kane banesen e tyre te re. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Halil, te lutem a ka mundesi te shkoj te v orri i babit dhe ti tregoj se ne u bem me strehim. Pasha Zotin, hiq lehte se kemi, edhe ne kemi ndj enja, edhe ne kemi emo cione, edhe ne kemi merzi e lo te. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Shume raste po i kemi, shume nga to te dh imbshme, çdo dite me h istori te reja, por, ajo qe na bene te fo rte dhe per te vazhduar jeni ju donator
Zoti kurr mos ju h umbte e ju shp erblefte me te mirat e Tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.