Sot feston ditëlindjen Adem Jashari i ri, ja sa vite i mbush

Uncategorized

Adem Jashari mban emrin i riu i familjes Jashari, i cili sot mbush plot 19 vite.

Ai ka trashëguar emrin e gjyshit të tij, komandantit legjendar Adem Jasharit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ademi i ri në një intervistë ka thënë që me shumë krenari mban emrin e gjyshit, emër të cilin do ta mbajë dhe nuk do ta ndërronte me as një emër të botës.

Urime edhe 💯💪💪💪

Leave a Reply

Your email address will not be published.