5 Ѕhenjat Autentike Të Natëѕ Ѕë Kadrit – O KRIJUES MOЅ I НUMBASË KËTO MIRËSI!?

Uncategorized

Nata e Kadrit (Lejlatul-Kadr) u përmend në Kuran në kapitullin 97:Kështu që ne e dimë që kjo natë është më e mirë se një mijë muaj. Çfarë do të thotë kjo në të vërtetë?Kjo do të thotë që çdo akt adhurimi që po bëni atë natë,

është sikur të keni qenë duke e bërë atë akt adhurimi një mijë muaj. Për shembull, nëse bëni dua gjatë asaj nate është sikur ta keni bërë atë lutje për një mijë muaj!Kjo është arsyeja pse shumë muslimanë qëndrojnë zgjuar natën

shumë vonë gjatë 10 netëve të fundit të Ramazanit dhe përpiqen të kërkojnë këtë natë . Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.