Drilon Gashi “selam“ Hoxhallarëve për Ramazan, Lexojeni K’uranin në shqip e jo në arabisht!

Uncategorized

Shumë hoxhallarë e kanë bërë traditë në Ramazan që ta lexojnë kuranin nëpër xhami në gjuhën arabe.
Një ditë, takova një mik dhe mes nesh u zhvillua kjo bisedë:
Unë: A ma mirë do të ishte që hoxha juaj ta lexonte shqip, apo arabisht?
Ai: Arabisht, sepse kjo është gjuha origjinale në të cilën ka zbritur Kurani. Ne e kemi për obligim ta mësojmë gjuhën e kuranit!
Unë: Sipas kësaj që thua, atëherë gjithë këta myslimanë të pranishëm qenkan gjynafqarë te Zoti, sepse nuk e paskan plotësuar obligimin?!
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.