Shefqet Krasniqi: Edhe atëherë jemi kan n’gjendje me dhanë jetën për VATAN, edhe sot jemi !(Video)

Uncategorized

Në b etejen e Koshares kanë marrë pjesë shumë tríma, e një nga ata i cili kishte marrë pjesë në b etejën e Koshares është edhe Hoxha Shefqet Krasniqi. Kështu ka treguar në emisionin “DPT të Fidani” gjenerali Nasim Haradinaj, shkruan AlbanienShow. “Pjesë e l uftës ka qenë edhe Hoxha Shefqet Krasniqi.
Mua nuk me intereson veprimtaria e tij pas l uftës, por duhet ta themi të vërtetën, Hoxha ka qenë në koshare dhe ka l uftuar” tha Nasim Haradinaj.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.