Të rinjtë nga Kosova bëjnë shqiponjën në mes të Beogradit (PAMJE)

Uncategorized

Disa të rinjë nga Kosova kanë vizituar kryeqytetin e Serbisë. Gjatë kësaj vizite, ata kanë bërë një veprim që ka marrë vëmendje.
Ata kanë xhiruar veten derisa në mes të Beogradit kanë bërë simbolin e shqiponjës, e që për serbët ky shihet si p rovokim.
Duket se ky gjest i tyre nuk është vërejtur nga askush atje, veç se video tash është shprendarë në rrjetet sociale dhe po shihet nga mijëra njerëz.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.