52 vjeçari me nevoja të veçanta që mban të pastër Gjilanin (VIDEO)

Uncategorized

Avdi Ibishi i cili ndonëse me aftësi të kufizuara, ende është një qytetar mjaft aktiv në Gjilan, shkruan OnAir.
Ai që prej 10 vitesh tashmë merret me mirëbmajtjen e rrugëve dhe parqeve të qytetit. Ibishi tregon se në fillim e kanë gjetur duke shitur cigare e më pas shoqatat e kanë ndihmuar që të gjente këtë punë.
Për “ATV” ai tregon se kjo është një punë që e bën me vullnet pasi e ndihmon që të qendrojë aktiv. Gjithashtu me anë të kësaj pune ai mban familjen e tij në të cilën janë 4 anëtarë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.