Çmendet Sërbia, ja se çfarë armatimi i dhuroi Turqia Shqipëtarëve

Uncategorized

Se sa e ndjeshme është Serbia kur bëhet fjalë për ndihmat e Turqisë dhënë ushtrisë së Kosovës, tregon edhe rasti i tanishëm i g atishmërisë turke të aftësojë amratën tonë edhe për rastet më të ndjeshme, shkruan Kosova Post.
Kështu, aftësimi i pil0tëve tanë për aeroplanë dhe t anke, i parashutëve, i k0mand0ve dhe i profile tjera, janë vetëm disa nga f0rmat e ndihmës turke që po i bënë Kosovës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *