E Reja Ka 11 Fëmijë Me 56-Vjeçarin, Çifti Nuk Di Të Ndalet: Duam Të Paktën 100!

Uncategorized

Familja është diçka e shenjtë dhe është një bekim për të gjithë. Pas një lidhje të gjatë, vjen momenti edhe i hapit të madh, martesa dhe krijimi i familjes së madhe me pasardhës. Një ditë të bukur, Christina viziton një nga restorantet në Batumi, ndërsa aty njeh një djalë të pashëm, me të cilin sot ndan 11 fëmijë dhe ka ëndërr të lind deri në 100 bebe. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *