Kjo 76 vjeçare Kosovare mban tërë familjen nga puna e saj me punë dore (Video)

Uncategorized

Zonja Duda është një 76 vjeçare nga qyteti i Vushtrrisë, që ka një pervojë pune 52 vjeçare. Mirëpo pervoja e saj kishte filluar më herët.
Tanimë siç shpjegon Zonja Duda në Kosovë apo perkatësisht në Vushtrri ka rënë interesimi rreth veshjeve kombetare, sepse ka shumë modele të ndryshme më të reja dhe më moderne.
Puna të cilen e punon 76 vjeçarja nga Vushtrria mbahet e tërë familja e saj.
Shpeshherë është këshilluar nga familjarët e saj që ta braktis punën dhe të pushoj mirëpo për Zonjën Duda kjo është e papranueshme :”Ashtu si nje njeri smund te rrije pa duhan, as une nuk mund te rrije pa pune dore” u shpreh ajo. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.