Kjo është Mësuesja nga Kosova që duhet ta marrin shembull gjithë! (Video)

Uncategorized

Është një mësuese e re, por me plotë vullnet për punë. Përveç punon jashtëzakonisht me nxënësit që ata të mësojnë sa më shumë, ajo nuk mjaftohet me kaq. Pa ndalë angazhohet në zbulimin e talentëve të vegjël, çka deri tani ka vënë në pah disa të tillë.
Fjala është për Elenë Stublla, mësuesen e shkollë fillore “Dardania” në Prishtinë.
Mësuese Elena në një intervistë për “Kids of Kosova”, tregon sa është e vështirë të japë mësim në kohë pandemie, sa po ndikon situata aktuale në mësimnxënie te fëmijët, dhe sigurisht flet dhe për atë se si po i zbulon talentët e vegjë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *