Ministrja e Austrisë: Ne i duam shqiptarët kemi nevojë për ju!

Uncategorized

Ministrja për Bashkimin Evropian dhe Kushtetutë të Republikës së Austrisë, Karoline Edtstadler gjatë konferencës për shtyp ka përgëzuar ministren e Jashtme, Olta Xhaçka për zgjedhjet e 25 prillit gjithashtu ajo shprehu dëshirën për një bashkëpunim më të fortë me Shqipërinë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.