Nëna e 7-vjeçarit mes lotësh: “Jam betuar para akrivolit të djalit tim”

Uncategorized

Kanë kaluar shumë vite nga tr a gj edia e Gërdecit por për familjarët e vi k t imave ngjarja duket sikur ka ndodhur dje. Ata kërkojnë drejtësi për familjarët e tyre që nuk jetojnë më. Një prej tyre është dhe Zamira Durda, nëna që humbi tra g j ikisht djalin e saj 7-vjeçar.
Ajo ka qenë sot në emisionin Breaking ku ka rr ë fyer se ka kërkuar që të rihapen hetimet për ish-ministrin e Mbrojtjes, Fatmir Mediu.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.