Për Herë Të Parë Në Histori, Guri I Zi Në Mekë Fotografohet Me Rezolucion Të Lartë

Uncategorized

Për herë të parë në histori janë bërë publike disa fotografi me rezolucion të lartë të gurit antik fetar në Mekë. Imazhet e al-Hajar al-Aswad, apo siç njihet ndryshe si “Guri i Zi”, janë deri në 49 000 megapiksel në madhësi dhe kjo ka kërkuar më shumë se 50 orë për ta fotografuar.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.