Shqiptari: Kam Pasur 400 Dashnore Kurse Në Mal Të Zi Jam Martuar Me Pesë Grua Unë Dhe Kam Bërë…..

Uncategorized

Bekim Stokaj, nga komuna e Decanit ku ka treguar për j etë pr ivate, ku thotë se në je tën e tij ka pasur më shumë se 400 femra.“I kam pas diku mbi 400 femra në krejt Evropën”, ka thënë ai në “nKosovë Show”“Kam jetuar bashkë me to një vit”, ka thënë ai. Ai ka treguar se lidhja me këto ka zgjatë një vit, dhe më pas ka shkuar në Gjermani.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.