5 vjeçari që vdíq ditë më parë, kishte karakter të jashtëzakonshëm: E pyeste babain për dorën e Fatmir Latifajt

Uncategorized

Para disa ditësh ka ndërruar jetë vogëlushi mitrovicas me vendbanim në Finlandë Arbijon Nuradini.
Por detaje interesante dhe emocionale janë shpalosur dje gjatë faljes së xhumasë në xhaminë në Shipol ku është imam hoxhë Fatmir Latifi.
Hoxha tejet i emocionuar ka treguar se vogëlushi ishte dashamir i madh i tij dhe hoxhës Shefqet Krasniqi, ku ka vënë në pah që pak para se të vdiste vogëlushi e ka pyetur babain e tij se si e ka dorën hoxha Fatmir. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.