E keni ditur këtë? Ja çka ndodh me trurin e atyre që pinë çaj rusi rregullisht

Uncategorized

Pirësit e rregullt të çajit, kanë sferë më të shëndetshme të t rurit krahasuar me ata që nuk e pinë.
“Rezultatet tona ofrojnë provat e para të kontributit pozítiv të pirjes së çajit në strukturën e t rurit, dhe sugjerojnë që pirja e çajit rregullisht ka një e fekt mbrojtës kundër rëníes së performancës në tru të lidhur me moshën,” shpjegon Feng Lei, profesor në Universitetin Kombëtar të Singaporit.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.