Gërvalla: Fatmir, trego me cilën bukuroshe ishe duke bërë qejf, kur policia sllovene t’i vuri prangat

Uncategorized

Pas Partisë Demokratike të Kosovës, edhe kreu i partisë Nisma Socialdemokrate të Kosovës, Fatmir Limaj, ka kërkuar shkarkimin e ministres së Jashtme, Donika Gërvalla.“Nëse e mbroni atë çka jeni thënë në 2015, duhet me u shkarku duhet me dhënë dorëheqje se keni konflikt interesi, sepse ju sot drejtoni diplomacinë e Kosovës.
Ne jemi qytetar të këtij vendi, si njerëz të thjeshtë kemi të drejtën e mendimeve tona, dhe askush smund të ia cenoj askujt shprehjen e mendimit të lirë pavarësisht a pajtohemi apo jo, kjo është deri sa ne nuk drejtojmë instituvioneve publike.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.