Kjo është infermierja shqiptare që humbi j’etën! (FOTO)

Uncategorized

Ka nd ërruar j etë te S pitali i Tr aumës në Tiranë një prej të pla gosu rve në ak side ntin e rëndë të ndodhur paraditen e sotme në superstradën Lezhë-Shkodër, pranë kryqëzimit të Kakarriqit.

Thuhet se ka nd ërruar j etë shtetasja Marjeta Gjergji, i nferm ier e e Maternitetit të Lezhës, pasi nuk ka mundur dot t’iu mbij eto jë pla gëve të rënda.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.