“Mos e kap për fyti”, “Je t’u e fur djalin o zotni”

Uncategorized

PSD’ja zhvilloi një aktivitet ku në objektin e qeverisë shkroi mbishkrime “GJA KDERDHJE FINANCIARE”, e pastaj hodhën ngjyrë të kuqe. Pas ndërhyrjes së PoIicisë së Kosovës, disa aktivistë të PSD’së u arrstuan, në mesin e tyre edhe Frashër Krasniqi.
Ish-deputeti u tërhoq zvarrë nga dy poIicë për ta arrstuar, ndërkohë që disa aktivistët të tjerë tentonin që kjo të mos ndodhë. Ndër ta edhe Dardan Molliqaj — kreytari i PSD’së.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *