Thuaji Këto Lutje Sonte Dhe Këtyre Netëve Të Mëdha Ramazani !

Uncategorized

Nese deri tani nuk e keni bëre listën e duave tuaja për këte Ramazan atehere me poshte do gjeni disa propozime çfarë të kërkoni prej Allahut (subhanehu we te’ala)?
1. Ja Allah më dhuro sukses në ahiret, siguri nga zjarri dhe më mundëso hyrjen në Xhenetul Firdews 2. Ja Allah më bë mua dhe familjen nga të djathtit, nga ata që do marrin librin e veprave në dorën e djathtë.
3. Ja Allah, më jep një v-deekje të bekuar. Më lejo të shqiptojë shehadetin gjatë vdekjes. Më mundëso ndërmjetësimin e Profetit Muhamed saws.4. Ja Allah më mundëso shoqërinë e Profetit Muhamed (as), familjes së tij, dhe sahabëve në Xhenetul Firdews.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *