Duda: Nuk jam më e ëmbël se dudi, por aty afër (Video)

Uncategorized

Deputetja e njohur Duda Balje, ka qenë e ftuar së fundmi në një nga kronikat e emisionit “Prive”.
Ajo i është përgjigjur 50 pyetjeve që lidhen me jetën e saj private dhe atë profesionale.
Një pyetje shumë interesante iu bë asaj në lidhje me frutin e njohur të cilit shqiptarët i referohen si “dud”, e që koiçidon me emrin e saj.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.