Godet Hoxha nga Peja: Pejgamberi a.s. ka qenë Shqiptar

Uncategorized

Drilon Gashi Hoxhë i njohur nga Peja sonte n’Kosovë show ka dhënë një deklaratë të paparë deri më tani ai ka thënë se Pejgamberi a.s i dërguari i Zotit siç njihet tek myslimanët është shqiptar. “Mendoi qe Pejgamberi a.s. ka qenë shqiptar ai e bënë një lidhje ku thotë se ai nuk ka qenë arab dhe nuk ka qenë me pamje si të arabëve.
Ne qoftë se Egjiptin e themeluan shqiptarët atëherë mendoj dhe ka mendime që Pejgamberi këtë po atë vit, ka mendime të tilla ftoj historianët shqiptare të merren me këtë çështje me rëndësi të madhe. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.