Kapet momenti kur raketa kineze rrëzohet mbi Oqeanin Indian (PAMJE)

Uncategorized

Ushtría amerikane ka arritur të sigurojë videon kur raketa kineze Long March 5B hyri në atmosferën e Tokës për të rënë më pas në Oqeanin Indian për të mos sh kaktuar asnjë d ëm në zona të banuara. Raketa që sh kaktoi trazim dhe a nkth në miliona banorë të planetit tonë hyri në atmosferë në orët e para të mëngjesit, ku pjesë më e madhe e saj u shk atërrua nga shpejtësia e madhe.
Prej disa ditësh shumë vende të botës kaluan në gjendje gatishmërie pasi trajektorja e pasaktë e raketës mund të godíste dhe zona të qytetëruara.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.