Këta janë dy fëmijët që vdíqën pasi u shkelën nga vetura (FOTO)

Uncategorized

Si p asojë e këtij aksídenti, një veturë ka godítur dy kë mbësorë të cilët kanë ndërruar j etë në QKUK, për shkak të lëndímeve të r ënda. Me datën 09.05.2021 rreth orës 16:12 në fshatin Carralevë të Shtimes ka ndodhur një aksídent komunikacioni rrugor, e përshirë një automjet civil i udhëtarëve dhe dy këmbësorë ( fëmijë, të lindur në vitin 2013 ).
Deri te aksídenti d yshohet të ketë ardhur, kur automjeti i udhëtarëve ishte duke lëvizur në rrugën Shtime –Prizren dhe me të arritur në fshatin Carralevë, për shkak të mospërsh tatjes të sh pejtesisë së lëvizjes dhe kushteve të rrugës, kthesë, h umbë k ontrollin mbi automjet dhe kalon në sh iritin e kundërt të levizjes dhe i g odet dy këmbësoret në t rotuar. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.