Kjo është Mërgimtarja nga Kosova që na zbardhi ftyrën në Zvicër (Video)

Uncategorized

Ilire Rrustemi është një 29 vjeçare e rritur në Zvicër. Ajo punon dhe jeton në qytetin e Fribourg-ut, si mjeke në spitalin kantonal. Ka kryer studimet në Lausanne ku edhe ka nisur disa angazhime milituese dhe politike, së pari si anëtare e Shoqatës së studentëve te mjeksis, dhe delegate e shoqatës së studentëve të universitetit të Lausanne-s transmeton Metropol Magazine /Pamje mePosht
Në vitin 2018, me disa studente të mjekësisë ka formuar shoqatën CLASH.Si banore e Fribourg-ut, ka kandiduar si asambleiste për komunën e Fribourg-ut me partinë socialiste të Zvicrës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *