Shqiptarët Mahnisin Grekët Me Këtë Gjest Që Pushtoi Mediat Greke (Fotot)

Uncategorized

Kush thotë që shqiptarët përmenden vetëm për punë të këqija nëpër botë? Ka plot emigrantë shqiptarë kanë arritur të thyejnë akullin, duke bërë për vete grekët.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:
Një iniciativë speciale u nis fundjavën e kaluar nga Shoqata Shqiptare e Mërgimtarëve të Kissamos. Anëtarët e Shoqatës me përvojë në ndërtim dhe punë teknike dhuruan një lulishte të bukur në Shkollën e Parë Fillore të Kissamos, e cila tani do të zbukurojë ndërtesën dhe do ta modernizojë atë estetikisht për shumë vite.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *