Shqiptarin e pickojnë 40 bletë, thotë se është shëruar nga reuma (Video)

Uncategorized

Të kujdesesh për bletët është kënaqësi. Në Kosovë ka shumë bletarë dhe një nga ta është edhe 33-vjeçari, Armend Shala nga Barileva e Prishtinës. Për të nisur me këtë biznes, Shala thotë se nuk duhen shumë investime.
Kujdesi për bletët duhet të jetë specifik, pasi që janë shumë të ndjeshme.
Çelësi i shumimit të bletëve është shënimi i çdo detaji të tyre.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.