Vlera e Sadakasë, pse sadakaja në muajin Ramazan ka vlerë më të madhe?!

Uncategorized

Sadakaja në Ramazan është më e mirë sesa sadakaja në kohë tjetër sepse Pejgamberi –sal’lAllāhu alejhi ue sel’lem– e quajti atë muaji i bamirësisë, Ai –sal’lAllahu alejhi ue sel’lem– ishte më i shpejtë në bamirësi sesa erërat e dërguara. Ka thënë -alejhis salatu ues selaam-:
“Kush e ushqen për Iftar një agjerues kjo do të jetë shlyerje për gjy’nahet e tij dhe shpëtim nga z jarri dhe do ta ketë shpërblimin si ai i agjeruesit pa iu pakësuar asgjë prej shpërblimit.” Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *