E RËNDË! Burri E TRADHT0NTE! Vjehrri Ngăcmon Të Renë, “Më Puthi, Donte Të Më Iinte Me…”

Uncategorized

RËNDË! Burri e TRADHT0NTE! Vjehrri ngăcmon të renë, “Më puthi, donte të më Iinte me…”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet. Një 20-vj/eçare me inicialet R.K nga Peja i është drejtuar policisë për ndihmë, pasi nga bashkëshorti me të cilin ka dy vjet martesë i ka vënë dorë.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.