Elvis Naçi e çon “amanetin“ në vend për vëllezërit nga Kosova që humbën j etën në Shqipëri

Uncategorized

Ka tastrofa që shk aktoi të rmeti ishte tr onditëse, por edhe so lidariteti që treguan shqi ptarët ishte i ja shtëzakonshëm. Për familjen Abazi erdhi një lajm nga Elvis Naçi “një zotëri nga Tetova i ka dhënë një p ension dhe një shtëpi për je timët”,- tha Elvisi në studio një vit më parë. Elvis Naçi vizitoi familjen Abazi dhe u pr emtoi fëmijëve jetimë mbë shtetje. Shqiptarët dhanë një pr emtim dhe pr emtimet mb ahen! Sidrit Bejleri ka shkuar në Kosovë vizitoi shtëpinë e re të Isës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.