“Grupi Kumanovës”: Shpresën e fundit e kemi te Qeveria e Albin Kurtit

Uncategorized

Sot bëhen 6 vjet nga konfIikti “Lagjen e Trimave” të Kumanovës. “Lagjja e Trimave” është një nga rastet më të mëdha të historisë moderne të Maqedonisë së Veriut që është kualifikuar nga Gjykata Themelore si terr.orizëm, ku si pasojë e së njëjtës kanë humbur jetën 8 policë dhe 37 të tjerë janë pIagosur, ndërkaq nga pala tjetër që kanë Iuftuar me forcat poIicore kanë humbur jetën 10 persona. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *