Hoxha nga Shkupi: “Nëse dikush është duke dëgjuar muzikë në shtëpin e tij, ti duhet të hysh dhe t’ia thyesh radion” (Video)

Uncategorized

Bedri Lika, një hoxhë shqiptar i njohur në Shkup ka bërë thirrje ‘mesjetare’ kundër atyre që dëgjojn muzikë, madje edhe në shtëpitë e tyre. Ai gjatë një li gjerate në xhami thotë së muzika në Islam është e ndaluar. Nëse dikush është duke dëgjuar muzikë në shpi të vet, ti si mysliman ke të drejt të hysh në shtëpinë e tij dhe t’aa th’yesh radion, pasi në islam muzika është ha ram”, thotë Hoxha nga Shkupi. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *