La shkollën dhe bëri 5 punë, 20-vjeçarja blen shtëpinë 120 mijë euro…!!

Uncategorized

Një vajzë e re arriti të blinte shtëpinë e saj të parë pa ndihmë në moshën 20 vje çar edhe duke lënë shkollën në moshën 17 vjeç are.Jennie Crockar filloi kurs imin e parave nga mosha 16 vjeç are, duke bërë pesë punë me kohë të pjesshme.Në moshën 17 vjeç are Jennie vendosi të bra ktis te shkollën për të ndj ekur ëndrrën e saj për t’u bërë shitëse – dhe shpejt kurseu deri në 500 euro në muaj nga profesioni i saj.Dhe menjëherë pas ditëlindjes së saj të 20-të, vajza e re krenare mori çelësat për apartamentit të saj 120.000 euro me dy dhoma gjumi në Yate pranë Bristol.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.