Shqiptarja: E futa shoqen në shtëpi, por më mori gjënë më të shtrenjtë

Uncategorized

“Ka dhímbje edhe dhímbje. Por njeriu qenka i fortë. Jam një zonjë 43 vjeçe. Më kanë martu me shkuesi që kur isha 17 vjeçe. Burrin e kam dashur dhe e dua. Nuk di nëse mka dashur, por them që kemi kaluar mirë deri para 4 vitesh. Kohë kur nisa punë në një fabrikë këpucësh, pas shumë vitesh shtëpiake sepse burrin nga Bushati e kam xheloz. Por kur prindërit e tij të dy u s ëmurën, u detyrova me u fut dhe unë në punë. Fëmijë nuk kemi, ai ka p robleme dhe unë e mbajta se e doja.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *