Bëhen “llom” të rinjtë në Prizren në pik të ditës për Ramazan

Uncategorized

Një p ërleshje fízíke mes disa të rinjve ka ndodhur pak më parë në qytetin e Prizrenit. Pas kësaj p ërleshje fízíke është nevojitur edhe ndërhyrja e zyrtarëve polícorë. Të njëjtit kanë a rrestuar disa nga të rinjtë që ishin përfshírë në këtë r ast. Shaban Osmanollaj, zëdhënës i Polícisë së Kosovë për rajonin e Prizrenit, ka konfirmuar rr ahjen për Reporteri.net. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *