Ish-diplomatja Kosovare: Në ambasadat e Kosovës punojnë njerëz të sëmurë mendërisht (Video)

Uncategorized

Xheraldina Rexhepi, ish-konsulle e Kosovës në Vjenë i është drejtuar me një kërkesë minstres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalles. Nga kryediplomatja kosovare ka kërkuar që ta shikojë rastin e saj, pasi Rexhepi është e bindur se me shkarkimin e saj, përveç mungesës së ligjshmërisë, e ka dëmtuar imazhin e saj.
Në emisionin Frontal, Rexhepi e shkarkuar në kohën e Glauk Konjufcës ka thënë se po pret nga Gërvalla një përgjigje për kërkesat e saj. Duke folur për punën në ministrinë e Jashtme, ish-diplomatja ka thënë se në misione diplomatike ka njerëz që kanë sëmundje mendore. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.