Kush është shqiptari që ndërtoi një helikopter me motor të veturës Golf 2 (Video)

Uncategorized

Qani Lutfiu është shqiptari nga Presheva që ka arritur të ndërtoj vet një helikopter, në kushte shtëpiake. Ndërtimi i helikopterit, Lutfiut i ka kushtuar plotë 10 mijë euro dhe të gjitha i ka financuar vet. Deri te ndërtimi i tij, shqiptari nga Presheva ka pasur mjaft probleme, por që të gjitha i ka tejkaluar dhe ka arritur ta sjellë atë të plotë. Në kushte shtëpie, Lutfiu ka arritur që të ndërtojë helikopterin për një person dhe që shkojë në një lartësi të konsiderueshme.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.