LAJMI I FUNDIT / Izraeli E B.o.m.b.a.r.d.o.n Gazan Shtëpi Të Shumta Të Muslimanëve Mbi 500 Të… (Foto)

Uncategorized

E FUNDIT / Gaza sapo ndodhi Izraelitët b. omb .ard u an shtëpi të shumta të muslimanëve mbi 500 të.. Gaza në këto momente. Izraelitët bo mba duan shtëpi të shumta të muslimanëve. Shumë njerëz të v rarë përfshirë edhe f ëmijë, mbi 500 të p l agosur. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *