Plaku 93 Vjeçar Habitë Me Përgjigjen Që I Dha Serbit, Kur E Pyeti Pse I Kishte 23 Fëmijë

Uncategorized

Hajzer Bojku, nga fshati Druvarë i Vushtrrisë, është 93 vjeçar dhe është ndër më të moshuarit në rrethinën e Vushtrrisë. Ai përgjatë këtyre viteve është martuar tre herë dhe është baba i 23 fëmijëve.Bojku në një rrëfim për tregon mbi jetën dhe sfidat në të cilat ka kaluar ai. “Jam martuar në moshën 18 vjeçare dhe i kam pasur tre fëmijë me gruan e parë, pasi më v diq gruaja e parë u mart0va me të dytën dhe i bëra gjashtë djem, por edhe atë e v rau reja, e gjeti v dekja. Kjo i kishte 19 vjeç ndërsa unë 45, por u martuam me pajtim”, rrëfen 93 vjeçari nga Vushtrria./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published.